• Flytte Spørgsmål


  Bliv kontaktet af en advokat - ganske gratis

  Brug Opret advokat opgave tjenesten fra Colego.


  Kan jeg pakke noget i skufferne på min kommode eller skrivebord?

  Alle løse genstande skal pakkes i kasser for at forhindre tab eller skade. Det anbefales, at du pakker alle genstande og lader skufferne være tomme.

  Vil chaufføren læsse alle kasser, som jeg pakket?

  Ja, så længe føreren finder dem sikre for transport.

  Hvordan skal jeg pakke min vandseng?

  Vandsenge skal tømmes fuldstændigt. Fiberfyldte vandpladser skal vakuumtørres professionelt inden din flyttedato.

  Kan jeg pakke og flytte mine planter?

  De fleste flyttefirmaer tager ikke dine planter. Stresset og varmen ved at være inde i flyttebilen får dem normalt til at dø. Mange stater tillader ikke adgang til planter, mens andre stater tillader planter under visse betingelser. Der er nogle stater, der overhovedet ikke har nogen regler. Sørg for at forstå din stats regler før du flytter planterne i dit eget køretøj.

  Hvad skal jeg gøre med mine smykker og andre værdifulde ting?

  Indbo med ekstraordinær værdi såsom smykker, penge, antikviteter og frimærkesamlinger kan inkluderes i din forsendelse, forudsat at du underretter din lokale flytte repræsentant om disse emner inden pakning og flytning. Det anbefales kraftigt, at du medbringer uerstattelige og dyre genstande selv eller træffer andre arrangementer for deres transport.

  I den industrielle flytning betragtes varer, der er værd over 1.000,- kr pr. kg, til at være varer af "ekstraordinær" værdi. For at være sikker på, at et krav, der involverer disse artikler, ikke er begrænset til et minimalt ansvar, skal du udfylde og underskrive din flytterversion af en formular med høj værdi. Sørg også for at underskrive boksen "Ekstraordinær (usædvanlig) artikeldeklaration" på afregningsforslaget.

  Hvert flyttefirma har en lidt forskellig procedure, der skal følges, når det angår emner med høj værdi. Bed din flyttekonsulent om at give dig en forklaring af deres proces. Dette er en forvirrende, men vigtig opgave, så sørg for, at du tydeligt forstår reglerne forud for indlæsningsdagen.

  Hvordan forbereder jeg mine hårde hvidevarer på at flytte?

  Hårde hvidevarer som vaskemaskiner, tørretumblere og køleskabe skal kobles fra, og varkemaskinen skal have en stabilisator installeret. Igen kan din flyttekonsulent hjælpe dig med at forstå, hvordan disse produkter klargøres. Alle lokale flyttefirmaer har forretningsforbindelser med lokale tjenesteudbydere, der håndterer denne type service. Sørg for, at du ved, hvem dit flyttefirma bruger, da du bliver nødt til at lade disse mennesker komme ind i dit hjem for at levere tjenesten.

  Hvordan beskytter flyttefirmaet mine polstrede møbler?

  Flyttefirmaet bruger en særlig procedure kaldet stretch-wrap. Det er en tung, klar plastfolie, der beskytter dine møbler mod at blive snavsede.

  Modtag 3 absolut gratis tilbud på et Slagelse flyttefirma

  Det vil lune i din pengepung - Man kan nemt spare penge (lige ved 45 procent). Tilbud-flyttefirma.dk opsporer bare tilbud hos 1. klasses flyttefirmaer, så følgelig er du garanteret kvalificeret flytteservice fra start til slut. Igennem 5 år har vi leveret en masse ultra billige tilbud fra moderne Slagelse flyttefirmaer.

  På omkring 7 minutter kan du indtaste opgaven i onlineskemaet og sende den ind til videre behandling. Kompetente flytteeksperter modtager henvendelser alle steder i Slagelse fx: Gimlinge, Frølunde, Halskov og Frederikslund. I f.eks. Slagelse kan en moderne flyttemand både overskue dit problem og håndtere opbevaring i container.

  En ganske gratis og fantastisk effektiv prissammenligning til alle i Danmark med stærk prisnedslag, som har en gunstig effekt i alles pengepung. Hvordan pakker man bedst sine ting ned? Dette og andre spørgsmål, kan du nemt få besvaret, når du står med en flytteopgave. Med vores unikke flytte webtjeneste påtager vi os, at opstøve 2-3 formidable flyttemand tilbud fra hjælpsomme konkurrerende flyttefirmaer i dit nabolag.

  Spar op til 25% på et flyttefirma

  Husk at det nogle gange ikke er en god idé at vælge det billigste flyttetilbud. Husk at undersøge flytteforretningernes referencer og check også gerne, at virksomheden ikke er helt nyt men er flere år gammelt og dermed har grundig erfaring med alle slags flytninger. Der er mange useriøse virksomheder i flyttefaget da alle kan kalde sig flyttefirma og tilbyde flytning i en nedslidt Toyota Hiace. Vores godkendte flytteforretninger flytter naturligvis ikke blot til og fra Slagelse men over hele kongeriget. Mange flyttefirmaer udfører ligeledes flytning ud over landets grænser for eks. Tyskland, Spanien eller Tyrkiet. 

  Modtag gratis op til 3 velegnede flyttetilbud på en flytning. Udfyld formularen på mindre end 8 min. allerede i dag! Det er gratis, nemt og hurtigt at få op til 3 superseriøse flyttetilbud fra velegnede flyttefirmaer. Samtidig kan du være heldig at spare hele 25 procent.