• Lån af penge


  sponsor indhold

  DigiFinans – Fordi alle danskere fortjener det bedste lån
  Hvor har du dit lån henne? Du har måske hørt det spørgsmål før, og oftest skyldes det, at folk gerne vil vide, hvad du betaler for dit lån, så de kan finde ud af, om de har et dyrt eller billigt lån.

   

  Men man behøver faktisk ikke rende rundt og spørge venner og bekendte, hvor de har deres lån, for nu kan du nemt og enkelt undersøge, hvor du kan få det billigste lån, hvis du skal ud og låne penge. Det eneste, du skal bruge, er en telefon eller en computer, så kan du ved at bruge en lånesammenligner som DigiFinans nemt og enkelt finde ud af, hvor du kan finde det billigste lån.

   

  Du udfylder bare en enkelt ansøgning, og så kontakter DigiFinans et bredt udvalg af anerkendte banker og indhenter lånetilbud, som er skræddersyet til dine ønsker og behov. Det er uanset om du har behov for 25.000 eller 300.000 kroner over 3 år eller 12 år, så skal der nok komme forskellige lånetilbud til dig.

   

  Du behøver ikke fortælle, hvorfor du skal låne penge. Du kan bruge dem til lige det, som du har lyst til. Du skal heller ikke stille sikkerhed for at få et lån. Bankerne skal hverken have pant i din bolig eller bil, så du slipper for ejerpantebrev og meget andet ved at finde et lån gennem DigiFinans.dk

   

  Refinansier op til 500.000 kroner.

  Har du gamle lån, så kan du faktisk refinansiere og samle lån for op til 500.000 kroner. Du kan samle så mange lån, som du har lyst til, det samlede beløb må bare ikke være over 500.000 kroner.

   

  Det kan være rigtigt mange penge at spare ved at refinansiere lån og klatgæld og i stedet få det hele samlet et sted. Du behøver ikke betale renter og gebyrer flere steder, så der kan være mange penge at spare, når det hele bliver samlet til et lån.

   

  Hjælp fra start til slut

  Når du starter en ansøgning gennem DigiFinans, så sidder deres kundeservice hele tiden klar til at hjælpe, hvis du skulle opleve udfordringer i forbindelse med at udfylde ansøgningen.

   

  De erfarne kunderådgivere har hjulpet hundredevis af kunder før dig med at låne penge til lige det, du går og drømmer om. Så det kommer heller ikke til at være noget problem at hjælpe dig med at udfylde en låneansøgning.


  30 dage til at vælge.

  Når du har lavet ansøgningen færdig, og DigiFinans har sendt den ud til de forskellige banker, så begynder de første tilbud at komme ind på både sms og mail, og når alle bankerne er blevet spurgt, om de kan komme med et lånetilbud, så får du også besked. Herefter har du faktisk 30 dage, inden lånetilbuddene løber ud, så du har altså masser af tid til at sidde og kigge tilbuddene igennem, inden du vælger det lånetilbud, som passer bedst til dig og dine behov.


  Kilde:digifinans.dk