• Træfældning overvejelser


  Bliv kontaktet af en advokat - ganske gratis

  Brug Opret advokat opgave tjenesten fra Colego.


  Nedtagning og fældning

  Det kan være fristende, at lade et gammelt, døende og farligt træ blive stående et par år endnu. Særligt fristende kan det være, hvis man har ofret tid og indsats på at udtynde eller stabilisere kronen. Publikum og grundejere kan være tilbøjelige til at mene, at det sagtens kan gå, og for praktikeren er det et trist og måske endda farligt arbejde. Alligevel skal og må man sørge for at få afsluttet træets levetid på en planmæssig måde. Der kan ske uventede ting, når man begynder at røre ved gamle træer. Stammen kan være hul og skævt belastet, mørnede rødder og reaktionsved kan styre træets fald i helt uventede retninger. Derfor er det er vigtigt, at holde tilskuere på afstand, og det er vigtigt at udføre arbejdet i helt stille vejr, mens grenene er mindst muligt belastede (efter løvfald). I værste fald må arbejdet udføres fra lift og fra toppen og nedad.

   

  Historiske træer

  Når man bevæger sig rundt i det danske land, er det småt med rigtigt store og gamle træer. Marktræerne er blevet offer for det overeffektive landbrug, vejtræerne er fældet, mange alléer er døde, de gamle bytræer har ikke kunnet klare forholdene. I effektivitetens navn har vi ikke værdsat den del af naturen, som rækker mange generationer tilbage. Men der er stadig gamle træer tilbage. De eksisterer endnu, de store, underlige væsner, som giver os helt specielle oplevelser.

   

  Universelle oplevelser

  At stå ved et 1000 år gammelt træ kan give oplevelser, som både børn, unge og gamle kan være sammen om. At stå ved træet, kigge op i kronen, mærke den grove bark, se på de underlige former, lytte til lydene, snuse til træet... Her fornemmes det, hvor utrolig naturen er. Vi mærker helt konkret, at vi både er små og unge i forhold til disse mammutter. Oplevelsen kan give et historiske sus: dette træ stod her i vikingetiden, det var gammelt under reformationen, her kom folk kørende i hestevogn på vej til arbejde i marken, her har unge og gamle stået og tænkt over tilværelsen for 200 år siden. Under dette træ har der været drømt, ideer er født, her har man søgt hen i sorg og glæde. Ved træet forenes nostalgi og romantik med den konkrete, nærværende virkelighed.

   

  Bestil professionel træfældning – Få 3 gratis tilbud

  Det er lige lovlig problematisk og risikabelt at arbejde med træfældning selv - modtag hellere 2-3 billige tilbud. Inden for to-fire dage kontakter de 3 udvalgte træfældervirksomheder dig med deres ypperlige supertilbud. Send formularen på kort tid og modtag 3 attraktive træfælder tilbud fra kvalitetssikrede træfælderfirmaer.

  Vi skaffer 3 utrolig gode træfældertilbud i Roskilde på for eksempel beskæring fra lift, opskæring af stammer, formning af træer eller stormskadesikring. Tilbagemelding fra Bitten Schaksen, Roskilde: "Det er en rigtig god måde at få løst opgaver på - Har været yderst tilfreds. Jeg fik derudover 44 % i prisbesparelse på træfældnings-opgaven". Træfældningsekspert Stine Schjermer er vejleder i træfældningserhvervet og tilråder, at man bør benytte kvalitets materialer. Ruben Gormsen i Roskilde indhentede på omkring 25 timer 3 nyttige træfælder-specialisttilbud og hyrede Andersens Træfældning ApS til at fuldføre sagen.

  En 100% gratis og nem service fra Traefaeldning-tilbud.dk til dig med priser, som varmer i budgettet. Her får du et par eksempler på spørgsmål, som nogle gange er aktuelle ved en træfældningopgave:

  • Kan man få hugget et fældet træ til flis?
  • Hvad er forskellen på stubfræsning og rodfræsning?
  • Når træet er fældet, hvad sker der så?